Doe mee aan onze online campagne! Hang onze Gave-ster op in je huis en laat vluchtelingen weten dat we ze niet vergeten! Post online en wie weet win je een multicultureel verrassingspakket!

We willen dit jaar ook online tijdens advent en Kerst laten zien dat we samen met vluchtelingen willen (ver)wachten. Daarvoor verstuurden we een speciale Gave-ster om in je huis neer te zetten of op te hangen. Helaas ging er bij de eerste postbezorging iets mis waardoor de ster nog niet goed in elkaar past. Daarom ontvang je 21 december de Gave-ster opnieuw. Heb je de ster niet opgestuurd gekregen of kun je niet wachten tot ‘ie thuis aankomt? Download ‘m dan hier!

 

We kunnen niet alle problemen van vluchtelingen oplossen. Maar we kunnen wel ‘samen wachten’. Door contact te zoeken en samen tijd door te brengen tijdens de asielprocedure bied je veiligheid en doorbreek je eenzaamheid. Door “samen te wachten”, kun je vluchtelingen iets laten zien van God en Zijn Liefde voor mensen. Gave helpt kerken en christenen bij dit contact.

Maak de ster, hang ‘m op in je huis en plaats een foto hiervan op Gave’s Instagram of Facebook. De mooiste inzending wint een speciaal Gave pakket!

 

Nodig jij ook vluchtelingen uit om samen Kerst te vieren? We helpen je hier met advies en tips.

Zorg jij ervoor dat meer vluchtelingen ‘samen wachten’? Met jouw gift organiseren wij gezamenlijke activiteiten voor vluchtelingen en christenen en ondersteunen we medewerkers en vrijwilligers in het contact.

Met jouw gift laten we vluchtelingen weten dat “door God vergeten zijn”, niet bestaat.

"Elke dag ervaar ik strijd. Waarom moet ik zolang wachten?"

- Bobby en Nienke 

Lees het verhaal van Bobby en Nienke  »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world