Presentaties

Betrokkenheid bij vluchtelingen begint met de juiste informatie. Gave wil hier graag bij helpen en geeft daarom presentaties voor scholen en andere belangstellenden. Er zijn verschillende vormen en onderwerpen mogelijk.

Presentatie op maat

Voor jouw leerlingen, studenten of ander gezelschap verzorgen we graag een presentatie op maat. We nemen vaak een vluchteling mee die zijn verhaal vertelt. Dat brengt de boodschap dichtbij. Er zijn verschillende onderwerpen mogelijk. Bijvoorbeeld:

  • Waarom vluchten asielzoekers?
  • Waar komen asielzoekers vandaan?
  • Hoe kom ik in contact met moslims?
  • Wat kan ik praktisch betekenen voor vluchtelingen? Hoe kan Gave hierbij helpen?
  • Wat kan ik betekenen voor vluchtelingen met verblijfsstatus in mijn wijk?

Basisonderwijs

Wil jij als leerkracht met je leerlingen in gesprek over vluchtelingen? Je leerlingen meer leren over Gods liefde voor de vreemdeling? We kunnen een presentatie vormgeven op basis van jouw wensen, maar we bieden ook speciale gastlessen voor de onder- en bovenbouw van de basisschool.

Daarnaast heeft Gave materiaal ontwikkeld  waarmee jij zelf een lesprogramma kunt verzorgen:

Vergoeding

Voor een presentatie vraagt Gave kilometervergoeding (0,19 ct/km) en 100 euro per dagdeel. Ook zouden wij het fijn vinden als je ons een extra bijdrage kunt geven, bijvoorbeeld in de vorm van een collecte. Is dit bedrag een probleem, dan is er overleg mogelijk.
Als de presentatie onderdeel is van een fondswervend project vraagt Gave geen vergoeding

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world