Webinar: 'In contact met Eritreeërs'

Wat fijn dat je interesse toont in ons webinar!

Er is een grote kans dat je wel eens een Eritreeër ontmoet hebt, bijvoorbeeld in de trein of bij de groentewinkel. Misschien heb je wel meer contact als buren, vrienden, of als student in je taalklas. Ongeacht welk contact je hebt, zul je vast merken dat deze groep nieuwkomers uniek is en soms ook moeilijk om contact mee te krijgen. Ze hebben een unieke achtergrond, taal en geloof. Bij ons webinar leer je meer over hen wat je helpt in je contact met Eritreeërs.

Dit kun je verwachten bij ons webinar:

  • Culturele inzichten
  • Interactieve quiz
  • Inzicht in geloof van Eritreeërs
  • Antwoord op je vragen

Het webinar wordt verzorgd door het Eritreateam van Gave, een multicultureel team dat verlangt dat alle Eritreeërs in Nederland groeien in hun relatie met God. Het webinar is grotendeels in het Engels. Kernbegrippen worden in het Nederlands vertaald en de presentatiedia’s kun je volgen in het Nederlands.

Doe mee! Op je laptop, pc of tablet kun je het webinar rechtstreeks volgen via Zoom vanuit je eigen woning of vertrouwde omgeving.

Praktisch

Locatie: Thuis via Zoom
Data: Maandag 9 oktober
Tijd: 20.00 uur start programma
21.30 uur einde programma
Taal: Het webinar is grotendeels in het Engels. Kernbegrippen worden in het Nederlands vertaald en de presentatiedia’s kun je volgen in het Nederlands.
Bijdrage in de kosten: Gratis, gift is welkom
Aanmelding: We ontvangen graag uiterlijk drie dagen voor het webinar je aanmelding. Vul hiervoor het aanmeldformulier op deze pagina in.

 

Reacties eerdere deelnemers aan Gave-webinars:

 

“Veel informatie! De bevlogenheid, deskundigheid en mooie ervaringen maakte het inspirerend.”

“Goede opzet, fijne basis info.” 

“Ik ben geïnspireerd om asielzoekers verder te helpen in hun procedure. Dit webinar heeft me extra handvaten gegeven.” 

 

 

Veelgestelde vragen

 

Hoe verschilt een webinar van de informatie op jullie website?

De website krijgt voortdurend updates, maar met een webinar kunnen we inspelen op actuele ontwikkelingen. Jij kunt ook aangeven waar jij meer over wilt weten.

Kan ik ook vragen stellen?

Zeker! Er is ruimte voor vragen stellen en zelf bij te dragen.

Kan ik een opname van het webinar bekijken?

Nee. Gelukkig kunnen we je veel mogelijkheden bieden om een webinar bij te wonen. Zo krijg jij de nieuwste kennis en leer je van andere deelnemers.

Moet ik me voorbereiden?

Niks is verplicht, maar je kunt je tijdsinvestering in het webinar vergroten. Lees van tevoren informatie op onze site-bibliotheek en bedenk enkele vragen. Zo haal je er meer uit.

Herhalen jullie webinars?

Ja, afhankelijk van het onderwerp. Een grote instroom van vluchtelingen of andere maatschappelijke ontwikkelingen met grote impact. Je kunt ook een verzoek indienen bij de Gave Servicedesk.

Kan ik mijn aanmelding annuleren?

Geen probleem. Beantwoord de bevestigingsmail die je een paar dagen van tevoren ontvangt.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world Aanmelden