Webinar: 'trauma'

Wat fijn dat je interesse toont in ons webinar!

Veel vluchtelingen hebben een heftige tijd achter de rug. Oorlog, angst, bedreigingen en verschrikkelijke ervaringen hebben hun sporen getrokken. Als er trauma’s zijn opgelopen, kan dit leiden tot allerlei reacties. Dat kan zorgen voor onbegrip. Hoe herken je een trauma? Wat kun jij betekenen voor getraumatiseerde mensen?

Doe mee! Op je laptop, pc of tablet kun je het webinar rechtstreeks volgen via Zoom vanuit je eigen woning of vertrouwde omgeving.

Praktisch

Locatie: Thuis via Zoom
Data: Dinsdag 31 oktober
Tijd: 20.00 uur start programma
21.30 uur einde programma
Bijdrage in de kosten: Gratis, gift is welkom
Aanmelding: We ontvangen graag uiterlijk drie dagen voor het webinar je aanmelding. Vul hiervoor het aanmeldformulier op deze pagina in.

 

Reacties eerdere deelnemers aan Gave-webinars:

 

“Veel informatie! De bevlogenheid, deskundigheid en mooie ervaringen maakte het inspirerend.”

“Goede opzet, fijne basis info.” 

“Ik ben geïnspireerd om asielzoekers verder te helpen in hun procedure. Dit webinar heeft me extra handvaten gegeven.” 

 

 

Webinarleiders

 

Jorin van der Jagt-Blokland 

Jorin is als GZ-psycholoog werkzaam bij Psychotraumacentrum Zuid-Nederland. Ze heeft zowel nationaal als internationaal ervaring in de behandeling van complex trauma. Zo heeft Jorin in diverse landen in het Midden Oosten gewerkt in de behandeling van getraumatiseerde vluchtelingen. In deze landen heeft Jorin een aantal traumagroepen opgezet bij lokale kerken om vanuit Bijbels perspectief trauma te kunnen verwerken.

 

Trix van Leeuwen

Trix van Leeuwen heeft 18 jaar in het Midden-Oosten gewoond en gewerkt met jonge meiden en kansarme vrouwen. Zij werkt nu ruim 5 jaar bij Gave als coördinator vrouwenwerk. Zelf leidt ze een interculturele vrouwengroep. Haar ervaring ligt vooral in het persoonlijk contact met vrouwen met trauma.

Veelgestelde vragen

 

Hoe verschilt een webinar van de informatie op jullie website?

De website krijgt voortdurend updates, maar met een webinar kunnen we inspelen op actuele ontwikkelingen. Jij kunt ook aangeven waar jij meer over wilt weten.

Kan ik ook vragen stellen?

Zeker! Er is ruimte voor vragen stellen en zelf bij te dragen.

Kan ik een opname van het webinar bekijken?

Nee. Gelukkig kunnen we je veel mogelijkheden bieden om een webinar bij te wonen. Zo krijg jij de nieuwste kennis en leer je van andere deelnemers.

Moet ik me voorbereiden?

Niks is verplicht, maar je kunt je tijdsinvestering in het webinar vergroten. Lees van tevoren informatie op onze site-bibliotheek en bedenk enkele vragen. Zo haal je er meer uit.

Herhalen jullie webinars?

Ja, afhankelijk van het onderwerp. Een grote instroom van vluchtelingen of andere maatschappelijke ontwikkelingen met grote impact. Je kunt ook een verzoek indienen bij de Gave Servicedesk.

Kan ik mijn aanmelding annuleren?

Geen probleem. Beantwoord de bevestigingsmail die je een paar dagen van tevoren ontvangt.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world Aanmelden