CD It is well

Esther IJzelenberg en Martine van Vossen hebben zich zingend voor Gave ingezet en hiervoor de cd ‘It is well’ gemaakt. De cd bevat een mooie mix van christelijke liederen, gezongen door Martine, Esther, Willem Nijhof, Simon Aantjes en Jan-Jaap Nijhof. Esther: “Wij zingen verschillende liederen waarin allerlei emoties doorklinken, van wanhoop en verdriet tot hoop en vertrouwen. Want ondanks alles: ‘It is well’.” De instrumentale begeleiding is door Wim de Penning.

CD It is wellEsther en Martine vormen sinds twee jaar het duo ‘Eleora’ (= God is mijn licht). Esther: “De ellende, het verdriet en de hoop van de vluchtelingen hebben veel indruk op ons gemaakt. De verhalen raakten ons. Graag zetten we ons daarom in voor stichting Gave en willen we de opbrengst van de cd aan Gave schenken.“ De cd kost 15 euro.

De cd is opgenomen in Trinitatiuskapel in Dordrecht en opgenomen door Wim de Penning. Met instrumentale ondersteuning door Mark Brandwijk (piano), Robert Cekov (viool), Scaba Erdös (cello) en Wim de Penning (synthesizer). Het is een uitgave van Interclassic Music.

(Terug) naar de webshop

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world