Kinderkampen (8-12 jaar)

Gave biedt vluchtelingenkinderen de mogelijkheid om mee te gaan met een christelijk zomerkamp. Een onvergetelijke ervaring en een fijne invulling van de zomervakantie. Kinderen komen op kamp in aanraking met het evangelie. Ook is het een mooie aanvulling voor de kinderbijbelclub, die christenen lokaal organiseren voor vluchtelingenkinderen! 

Uitnodigen

Om u te helpen bij het uitnodigen kunt u gebruik maken van een flyer. Deze kunt u hier downloaden in het Nederlands, Engels, Farsi en Arabisch.
De Nederlandse flyer is hier ook op papier te bestellen. 

Het vertrouwen van de ouders is essentieel om een kind mee te laten gaan op een kamp. Advies voor het uitnodigen van vluchtelingenkinderen vindt u hier.

Vluchtelingenkinderen vormen een kwetsbare doelgroep. Om deze reden moet u bij de aanmelding een Nederlands contactpersoon opgeven die tijdens de kampweek bereikbaar is.

Organisatie

Gave regelt dat vluchtelingenkinderen mee kunnen met christelijke kinderkampen. Hiervoor werken wij samen met de volgende christelijke kampaanbieders: YOY, Wegwijzerkampen, Stichting Onvergetelijke Zomerkampen en Camps4Kids.

De aanmelding van vluchtelingenkinderen loopt via Gave. Met het invulformulier kunt u aangeven of u ťťn of meerdere kinderen (een groepje van een azc of kinderclub) wilt aanmelden en voor welke week. Gave bekijkt vervolgens of dit nog mogelijk is en neemt contact met u op.

Kosten 

Vluchtelingenkinderen zonder verblijfsvergunning: 30 euro.
Vluchtelingenkinderen met verblijfsvergunning: 50 euro.
De daadwerkelijke kampprijs ligt echter veel hoger. Gave en de kampaanbieders vullen het resterende bedrag aan met behulp van giften. Daarom vragen wij u om, indien mogelijk, meer te betalen.

Aanmelden en contact

De kampdata en kamplocaties vindt u hier.
Kinderen meldt u aan met dit formulier. Het is ook mogelijk om een groepje kinderen aan te melden van ťťn azc of kinderclub in de wijk.

Uiterlijke aanmelddatum voor de kampen is 28 juni 2017 !

Voor overige vragen mailt u naar

Steun!

Maak het mogelijk dat vluchtelingenkinderen mee gaan met een christelijk zomerkamp.
Uw gift stort u via het rekeningnummer van Gave: 
  • NL85 INGB 0006 9900 56 o.v.v. Gift kinderkampen.

Door u op te geven voor onze emailnieuwbrief blijft u op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen omtrent vluchtelingen