Kinderkampen (8-12 jaar)

Gave biedt vluchtelingenkinderen, uit de wijk en het azc, de mogelijkheid mee te gaan met een christelijk zomerkamp. Een onvergetelijke ervaring en een fijne invulling van de zomervakantie. Op kamp komen kinderen in aanraking met het evangelie. Ook voor bijbelclubs, die christenen lokaal organiseren, een mooie aanvulling op het clubwerk. 

Kampaanbieders

Gave werkt samen met de volgende christelijke kampaanbieders:
YOY kampen, Wegwijzerkampen, Stichting Onvergetelijke Zomerkampen en Camps4Kids

Aanmelden

De aanmelding loopt via Gave. De kampdata en kamplocaties vindt u hier. Kinderen meldt u aan met dit formulier. Zowel kinderen met als zonder verblijfsvergunning zijn welkom! U kunt meerdere kinderen tegelijk aanmelden. Vervolgens nemen wij contact met u op. 

Het vertrouwen van de ouders is essentieel om een kind mee te laten gaan op een kamp. Vluchtelingenkinderen vormen een kwetsbare doelgroep. Om deze reden moet u bij de aanmelding een Nederlands contactpersoon opgeven die tijdens de kampweek bereikbaar is.

Let op : Aanmelden kan nog steeds,
de aanmelddatum is verlengd!

Hulp bij het uitnodigen

Advies voor het uitnodigen van vluchtelingenkinderen vindt u hier.
Om u te helpen bij het uitnodigen kunt u gebruik maken van een flyer. Deze kunt u hier downloaden in het Nederlands, Engels, Farsi en Arabisch. De Nederlandse flyer is hier ook (gratis) op papier te bestellen. 

Kosten

  • Vluchtelingenkinderen zonder verblijfsvergunning: 30 euro.
  • Vluchtelingenkinderen met verblijfsvergunning: 50 euro.
De daadwerkelijke kampprijs ligt echter veel hoger. Gave en de kampaanbieders vullen het resterende bedrag aan met behulp van giften. Daarom vragen wij u om, indien mogelijk, meer te betalen.

Steun!

Maak het mogelijk dat vluchtelingenkinderen mee gaan met een christelijk zomerkamp.
Uw gift stort u via het rekeningnummer van Gave: 
  • NL85 INGB 0006 9900 56 o.v.v. Gift kinderkampen.

Contact

Willemijn Vlot
0341-460328
Email:

Door u op te geven voor onze emailnieuwbrief blijft u op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen omtrent vluchtelingen