Moeder-en-Kindweekenden

Voor alleenstaande vluchtelingenmoeders organiseren we Moeder-en-kindweekenden.
Alleenstaand moeder en gevlucht, betekent een intensief leven. Een kind opvoeden in een vreemde taal en cultuur. Door de zorg gebonden zijn aan het asielzoekerscentrum of het eigen huis. Ook moeten ze oppassen voor ongewenste aandacht van mannen.

Gave biedt de moeders een weekend lang veel plezier, ontspanning, aandacht voor elkaar, God en voor hun kind(eren). Deelnemers krijgen inspirerende toespraken mee over vrouwen uit de Bijbel, rond het thema 'Kostbaar'. Ze worden verwend met lekker eten en een beauty-middag. De sfeervolle accommodatie en de bosrijke omgeving biedt de vrouwen mogelijkheid om tot rust te komen.

Informatie

  • Het Moeder-en-Kindweekend is voor alleenstaande vluchtelingenmoeders en hun kinderen tot en met 7 jaar. Vrouwen die in een azc wonen of een status hebben en (minder dan 5 jaar) in de wijk wonen.
  • Het volgende Moeder-en-Kindweekend is van 24 t/m 26 februari 2017.
  • De aankomsttijd op vrijdag is vanaf 16.30 en het programma start om 17.00. Het weekend duurt tot zondag 15.00 uur.
  • Kosten € 15,- per moeder en haar kind(eren).
  • Verdere informatie ontvang je na aanmelding.

Aanmelden

Het volgende Moeder-en-Kindweekend is 1-3 december.
t.z.t. kunt u zich via onze website aanmelden.

Wat kun je doen?

  • Bid voor gezegende weekenden, waarin vrouwen zich geliefd weten door anderen en bovenal door God zelf. Bid voor de organisatie van de weekenden.
  • Nodig vrouwen uit voor dit weekend, bestel hier gratis flyers.
  • Gun de vrouwen een mooi weekend en geef een financiŽle bijdrage.

Terugblik

Ik heb weer hoop gekregen, ook al weet ik niet hoe het nu verder zal gaan.
Asub, Eritrea

In twee dagen waan ik me de ene keer in EthiopiŽ, de andere keer in Irak en dan weer in SiŽrra Leone. Elke vrouw neemt haar eigen kleur mee. Overdag zijn er mooie bijbelse toespraken en ’s avonds wordt er gedanst. De kinderen genieten van het kinderprogramma, de allerkleinsten worden liefdevol opgevangen. Bij het eten, waar we mogen kiezen van buffetten, zijn de kinderen er weer gezellig bij. “Heel lekker!” en “Gelukkig halal” hoor ik om me heen. De sfeer is goed vanaf het begin tot het einde. Wat hebben wij een geweldige God die geeft dat mensen samen feest mogen vieren tot eer van Hem!
Margriet Terlouw, vrouwenwerker

Het was echt een geweldig weekend voor me. Deze dagen zal ik mijn leven lang niet vergeten.
Abia, Oeganda

Hoe kan dat toch, jullie kennen mij niet eens en toch doen jullie zo aardig tegen me.
Zahra, Iran

Koop boek en steun weekend

Uitgeverij Ark Media sponsort de weekenden. De opbrengsten van ‘Nu & Later, dagboek voor drie jaar’ komen gedeeltelijk ten goede aan de Moeder-en-Kindweekenden.

Contact

Wil je meer informatie? Neem contact op via 0341-460328 of .

Door u op te geven voor onze emailnieuwbrief blijft u op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen omtrent vluchtelingen