Unieke site voor vluchtelingen

Op de website, www.mijntaal.net, zijn nu goede multimedia beschikbaar over de Bijbel en het christelijk geloof. De website is beschikbaar in meerdere talen, zoals Arabisch, Somalisch en Dari. Dit zijn talen van groepen vluchtelingen en migranten die in Nederland zijn aangekomen. Vluchtelingen en migranten zijn op zoek naar een betere toekomst. En wellicht ook naar echte vrede…

De Bijbel is er in lees- en luistervorm, er is uitleg over het christelijk geloof, er is een film over Jezus, er staan Bijbelstudies op en bijzondere verhalen en muziek. Zowel voor iemand die graag leest als voor wie liever luistert of bekijkt, is er een aansprekende vorm om kennis te maken met het goede Nieuws. Bovendien is het een kennismaking in de eŪgen taal, de taal van het hart. Een kennismaking die een leven volledig kan veranderen.
Met dit doel is deze website gemaakt. Deze website is gerealiseerd in een samenwerking van Trans World Radio, Stichting Gave en Gospel Recordings Nederland.

De talen van vluchtelingen zijn vooral: Arabisch, Dari (Afghanistan), Engels, Farsi (Iran), Frans (verschillende Afrikaanse landen), Koerdisch-Sorani (vooral Irak), Nederlands, Russisch, Somalisch, Tarifit (Berbertaal), Tigrinya (vooral Eritrea), Turks.

Uw contact met een vluchteling

Hebt u contact met vluchtelingen of migranten, maak hen dan eens attent op deze website.
Dat kan bijvoorbeeld via een speciaal hiervoor gedrukt kaartje. Kaartjes kunt u gratis bestellen bij Trans World Radio en Stichting Gave. De tekst op het kaartje verwijst naar het christelijk geloof. Op het kaartje staat uiteraard de websitenaam. Ook is per taal een telefoonnummer vermeld. Wie hiernaar belt, hoort een korte christelijke boodschap. Hierna kan de luisteraar eventueel een reactie inspreken. Het telefoonnummer is tegen standaardtarief.

De bezoeker van de website kan via een contactformulier een vraag stellen of reactie achterlaten. Trans World Radio en Gave zorgen ervoor dat zij in hun eigen taal antwoord ontvangen en indien gewenst, in contact worden gebracht met (andere) christenen van de eigen culturele achtergrond, hier in Nederland.

De voordelen van MijnTaal.net op een rij

  • materiaal voor kennismaking met het christelijke geloof, in lees- en luistervorm
  • materiaal voor verdieping van het geloof, in lees- en luistervorm
  • aanbod in de eigen taal van vluchtelingen; geen begrips- en gevoelsbarriŤre
  • ook geschikt voor mensen die niet (goed) kunnen lezen en voor mensen die uit een mondelinge cultuur komen
  • een veilige manier om bezig te zijn met het christelijke geloof (veiliger dan via een zichtbaar boek in handen)Door u op te geven voor onze emailnieuwbrief blijft u op de hoogte van activiteiten en ontwikkelingen omtrent vluchtelingen