Moeder-en-Kindweekend

Moeder-en-Kindweekend flyerStichting Gave organiseert van 1 tot en met 3 december opnieuw het Moeder-en-Kindweekend, voor alleenstaande vluchtelingmoeders en hun jonge kinderen.

Alleenstaand moeder en gevlucht, betekent een intensief leven. Ze moeten alleen een kind opvoeden in een vreemde taal en cultuur. Door de zorg zijn ze gebonden aan hun huis of aan het asielzoekerscentrum en hebben weinig mogelijkheden om zelf tot rust te komen. Daarom biedt Gave hen een weekend lang ontspanning, aandacht voor elkaar, God en voor hun kind(eren).

Op het Moeder-en-Kindweekend krijgen de deelnemers inspirerende toespraken mee over vrouwen uit de Bijbel. Ze worden verwend met lekker eten en een beauty-middag. De sfeervolle accommodatie en de bosrijke omgeving biedt de vrouwen mogelijkheid om tot rust te komen.

‘Ik heb op het weekend weer hoop gekregen, ook al weet ik niet hoe het nu verder zal gaan’
– Asub uit Eritrea

Waar:Omgeving Utrecht
Wie:Alleenstaande vluchtelingenmoeders met hun jonge kinderen (tot en met 7 jaar). Vrouwen die in een azc wonen of een status hebben en (minder dan 5 jaar) in de wijk wonen.
Wanneer:Vrijdag 1 december 17.00 uur tot en met zondag 3 december 15.00 uur
Kosten:15 euro per moeder, inclusief kinderen (op het weekend contant te betalen)

Uitnodigen en aanmelden

Met deze flyer kunt u alleenstaande vluchtelingenmoeders uitnodigen. U kunt hem zelf printen of digitaal verspreiden. Aanmelden kan via dit aanmeldformulier.

 

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met moederenkind@gave.nl of bel naar 0341 – 460328.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world