Vluchtelingengezin in uw straat?

Veel asielzoekers stellen een bezoek van een Nederlander op prijs, vaak ontstaan zo waardevolle contacten. In Bergen op Zoom en omgeving wonen inmiddels vele tientallen personen en gezinnen die een verblijfsvergunning hebben gekregen. We vinden het als kerken belangrijk om er te zijn voor onze nieuwe plaatsgenoten. Hoe kunnen wij Gods liefde met hen delen? In dit contact moet u rekening houden met cultuurverschillen. Wat voor ons normaal is, kan voor een vluchteling heel anders overkomen.

Op dinsdag 21 november aanstaande  organiseren we een toerustingsavond, verzorgd door Stichting Gave. Wat betekent het als mensen met een vluchtelingenachtergrond in uw wijk komen wonen? Hoe kunnen we er voor hen zijn? Waar kun je tegenaan lopen? Het wordt een bijeenkomst vol praktische voorbeelden en nuttige informatie

Op deze avond kunt u kennismaken met Stella Aziz, die in Bergen op Zoom aan de slag gaat. Stella heeft zelf een vluchtelingenachtergrond en zal actief zijn om kerken, christenen en statushouders met elkaar in contact te brengen.

U bent van harte welkom.

Wanneer:dinsdag 21 november 2017
Waar:Emmauskerk, Korenberg 90, 4614 GW Bergen op Zoom
Tijd: Inloop vanaf 19.30 uur, de avond begint om 20.00 uur
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world