Bijbelstudies bij de Jezusfilm

Verkrijgbaar in onze webshop

verkrijgbaar in onze webshop

Hi(s)story is een pakket van Gave met elf bijbelstudies voor bij de Jezusfilm. De studies zijn geschreven voor jongeren, maar ook geschikt voor volwassenen.  

Iedere keer dat de groep samenkomt, kijk je eerst samen een stukje van deze film, die het evangelie van Lukas volgt. De bijbehorende studies hebben verschillende thema’s zoals: ‘Jij hoort erbij’, ‘Echte liefde’ en ‘Welkom thuis.’ Het pakket zit inhoudelijk goed in elkaar, sluit aan bij de achtergrond van vluchtelingenjongeren en maakt gebruik van aansprekende, creatieve werkvormen. Zo kun je samen met je groep op zoek gaan naar wie Jezus Christus is en gaandeweg ontdekken wat Hij kan betekenen in ons leven, op een manier die jongeren én volwassenen raakt.

Hi(s)story bestaat uit elf bijbelstudies. Greetje van der Voort heeft er prachtige illustraties bij gemaakt. Voor €15,- kun je Hi(s)story bestellen in de webshop van Gave. Je ontvangt dan per email een pdf en bijbehorende PowerPoint. Het materiaal mag na aanschaf verspreid worden in de (jongeren)groep waar je bij betrokken bent. 

Bestel His(s)story via de webshop.

 

 

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world