Afghanen helpen in Nederland

De machtsovername van de Taliban in Afghanistan zorgt voor grote humanitaire nood. Een deel van dit menselijk leed speelt zich af in Nederland. Afghaanse vluchtelingen zijn angstig en onzeker over hun land, familie en hun toekomst. Help jij mee? Samen zorgen we ervoor dat zij zich gezien, geliefd en gesteund weten.

Open je hart door te bidden, deel te nemen aan ons webinar of onze activiteiten te ondersteunen met een gift. Wil je zelf in contact komen met Afghanen en weten wat de mogelijkheden zijn? Mail dan naar servicedesk@gave.nl.

Bid mee voor Afghanen

Bid één week, iedere dag, mee voor Afghanen in Nederland. Schrijf je in en ontvang daarna zeven dagen lang een gebed om mee te bidden.

 

Bid mee

Neem deel aan het webinar

Tijdens het webinar op 27 of 29 september vertellen we je over Afghanistan, de cultuur en Afghanen in Nederland. Ontmoet een Afghaanse vluchteling, stel je vragen, luister naar ervaringen van anderen en kijk wat jij kunt doen.

Geef je op

Ondersteun onze activiteiten

Gave helpt en traint mensen om Afghaanse evacués en vluchtelingen in Nederland te verwelkomen, zodat zij zich gezien en geliefd voelen. Help ons werk voort te zetten. Jouw gift maakt het mogelijk.

Doneer
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world