Scholieren en studenten

Werkstukken

Wil je een werkstuk maken over vluchtelingen of over andere culturen of godsdiensten, dan kun je op onze website veel bruikbare informatie en nuttige links naar andere websites vinden. Wij hebben echter geen mogelijkheid om persoonlijk advies en informatie te geven. Wij hebben onze aandacht namelijk hard nodig voor de vluchtelingen in ons land en mensen die contact met hen hebben. Graag begrip daarvoor.

Maatschappelijke stage

Wil je een maatschappelijke stage lopen en woon je in de buurt van Harderwijk? Op het kantoor van Gave bieden we genoeg mogelijkheden. Praktische klussen als print-werk en meehelpen bij een mailing. Adressen invoeren in de computer en meemaken hoe een kantoororganisatie werkt. Dat kan allemaal tijdens een maatschappelijke stage bij Gave.

Woon je niet in de buurt van Harderwijk, maar zou je wel graag in je maatschappelijke stage actief willen zijn met asielzoekers? Gave heeft daarvoor geen mogelijkheden, maar je kunt dan meestal wel terecht bij een interkerkelijke werkgroep bij jou in de buurt. Informeer daarvoor bij je eigen kerk of anders bij de servicedesk. Als je ons een mailtje stuurt, vermeld dan in elk geval in welke plaats of regio je een mogelijkheid zoekt. Een telefoonnummer waarop je bereikbaar bent kan ook handig zijn.

Stage of afstuderen

Ben je op zoek naar een omvangrijkere stageplaats of afstudeerproject voor HBO of WO, dan biedt Gave wellicht een mogelijkheid. Kijk hiervoor op de pagina met stagemogelijkheden.