Bid voor vluchtelingen

Ieder mens heeft de diepe behoefte om zich ergens thuis te voelen. Vluchtelingen hebben hun thuis voor altijd achter moeten laten. Het is nauwelijks voor te stellen wat dit met mensen doet.

Er zijn wereldwijd 100 miljoen mensen ontheemd (per 2022). Ook in jouw buurt wonen er vluchtelingen. Allemaal mensen die ons gebed hard nodig hebben. Wij roepen jouw kerk op om voor vluchtelingen te (blijven) bidden. In de voorbede tijdens een kerkdienst, of wellicht in een speciale themadienst.

Vluchtelingengebedsdag/week

Ieder jaar vraagt de UNHCR op 20 juni aandacht voor vluchtelingen op de Wereldvluchtelingendag. Gave roept christenen op om ook in deze periode in gebed om de vluchtelingen heen te staan. Daarom organiseert Gave de Vluchtelingengebedsweek , waarvan de zondag in de kerkelijke gemeente extra aandacht voor vluchtelingen is. Wereldwijd bidden christenen voor Gods zegen voor de vluchtelingen en de christenen die contact met hen hebben. Doe jij mee? Gave biedt ondersteunende materialen om voor vluchtelingen te bidden. Kijk hier voor meer informatie.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world