Houd een collecte

We bevelen een collecte voor Gave van harte bij je aan. Je kunt collecteren in je kerk, maar ook zelf een digitale collecte starten. De opbrengst wordt besteed aan het trainen van vrijwilligers en kerken om gastvrij te zijn voor vluchtelingen in Nederland. Een heel concrete bestemming voor jullie collecte.

Collecte in de kerk

Elke collecte is waardevol voor ons en hartverwarmend. Je kunt collecteren voor het werk van Gave algemeen, of voor een specifiek project. Een collecte voor Gave kun je in de kerk goed combineren met een themadienst over vluchtelingen. Op deze pagina vind je onze ondersteunende materialen om de collecte in je gemeente bekend te maken.

Digitale collecte

Je kunt ook een digitale collecte starten via het platform geef.nl. Zo kun je gemakkelijk vrienden en bekenden vragen om een gift. Kies op de pagina voor ‘Collecteer’. Je moet een account aanmaken om een collecte te kunnen starten.

Vertel waar jij voor collecteert, wat je wilt bereiken en waarom je het doet. En dan is het belangrijk om je collecte te gaan delen op alle media die je maar kent. Als je ons tagt, @stichtinggave, dan kunnen we je misschien wel helpen om te delen!

Ga je actie voeren om geld op te halen? Je kunt ook een ‘Geefactie’ starten via geef.nl. Tips om actie te voeren hebben we hier verzameld.

 

Disclaimer: Gave maakt zelf geen acties aan op www.geef.nl en heeft daarom geen invloed op de inhoud ervan en draagt hier ook geen aansprakelijkheid voor. Wel kijken we regelmatig naar de aangemaakte acties en doet haar best om acties die in strijd zijn met onze doelstellingen of overtuigingen zo snel mogelijk door Geef.nl te laten verwijderen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world