Kom op de thee

Home / Kom op de thee

Taalbarrières kunnen het lastig maken vluchtelingen te bereiken. Daarom willen we hen met jouw hulp verbinden aan één van onze communities via komopdethee.nl.

Komopdethee is één van de manieren waarop Gave vrijwilligers wil inspireren, trainen en ondersteunen in het contact opnemen met vluchtelingen en het delen van Gods liefde. Neem een bezoekje op de website komopdethee.nl en weet je bemoedigd! Maar bemoedig ook vooral vluchtelingen met een boodschap van Hoop in hun eigen taal. Nodig hen uit voor één van onze online communities, bereikbaar vanuit hun eigen huis.

Op de site staan verschillende video’s waarin we praten over het leven, God en geloven. Daarnaast komen we graag met mensen in contact en vinden we het leuk onze doelgroepen persoonlijk te leren kennen! 

Momenteel zijn er communities voor Eritreeërs, Iraniërs, kinderen en jongeren. Iedere community heeft een eigen website en sociale mediakanalen. Bij de Iraanse en Eritrese communities kun je kiezen tussen twee pagina’s: de website in de talen van deze communities (Farsi en Tigrinya) of een kopie van deze pagina met Nederlandse vertaling. Deze laatste pagina kun je als Nederlander gebruiken om zelf te kijken wat er in grote lijnen wordt gezegd (bij het doorsturen naar Iraanse of Eritrese personen kun je dan de website in het Farsi of Tigrinya doorsturen). 

We komen graag met je in contact via onze sociale media kanalen:

  • Klik hier voor de Iraanse Instagrampagina
  • Klik hier voor de Iraanse Facebookpagina
  • Klik hier voor de Eritrese Facebookpagina
  • Klik hier voor de jongeren Instagrampagina
  • Klik hier voor de jongeren Facebookpagina

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world