Dichtbij in gebed

Het voelt vreemd, dat we nu moeten liefhebben door afstand te houden. Collega Annemieke kan door die fysieke afstand nu niet op bezoek in het azc. In deze situatie wil zij meer dan ooit nabij zijn door gebed.

Wij weten niet hoe het met je gaat, of je naar je werk gaat, of thuis moet zijn. Of je eenzaam bent of juist extra veel drukte om je heen hebt. Dat geldt ook voor vluchtelingen. Annemieke vertelt: ‘Onze vrienden op het azc worden even hard geraakt als wij allemaal. En daarom wil ik je vragen om je  gebed ook te wijden voor hen.’

Annemieke schreef een gebed wat je kunt bidden. Een mooi idee daarbij is om dit gebed ook door te sturen naar degene waar je voor bidt. Dat is een extra bemoediging.

Je kunt het gebed hieronder gebruiken en de naam van diegene waar je voor bidt invullen.

Goede Vader,

Ik wil u vandaag bidden voor -NAAM VROUW-.

U kent haar. U kent haar wachten, haar verdriet, haar pijn van het alleen zijn, van het alles achtergelaten hebben.

Ik kan nu niet bij haar komen, U wel. Ik bid dat zij zich niet eenzaam zal voelen, maar verbonden weet in U. Ontferm U Heer, houd haar vast en geef haar moed!

In Jezus’ Naam,
Amen

Goede Vader,

Ik wil u vandaag bidden voor -NAAM MAN-.

U kent hem. U kent zijn wachten, zijn verdriet, zijn pijn van het alleen zijn, van het alles achtergelaten hebben.

Ik kan nu niet bij hem komen, U wel. Ik bid dat hij zich niet eenzaam zal voelen, maar verbonden weet in U. Ontferm U Heer, houd hem vast en geef hem moed!

In Jezus’ Naam,
Amen

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world