Bijbelstudies voor vluchtelingenjongeren

Hi(s)story is een nieuw pakket van Gave met elf bijbelstudies voor groepen met vluchtelingenjongeren. De bijbelstudies zijn geschreven bij de Jezusfilm.

Iedere keer dat een groep samenkomt wordt een stukje gekeken uit deze film die het evangelie van Lukas volgt. De studies hebben verschillende thema’s zoals: ‘Jij hoort erbij’, ‘Echte liefde’ en ‘Welkom thuis.’ Het pakket zit inhoudelijk goed in elkaar, sluit aan bij de achtergrond van vluchtelingenjongeren en maakt gebruik van aansprekende creatieve werkvormen. Zo kun je met (een aantal) jongeren uit je groep op zoek gaan naar wie Jezus Christus is en naar wat Hij kan betekenen in ons leven nu op een manier die jongeren raakt.

Hi(s)story bestaat uit elf bijbelstudies. Greetje van der Voort heeft er prachtige illustraties bij gemaakt. Voor €15,- kun je Hi(s)story bestellen in de webshop van Gave. Je ontvangt dan per email een pdf en bijbehorende PowerPoint. Het materiaal mag na aanschaf verspreid worden in de jongerengroep waar je bij betrokken bent.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world