Bus of Joy

Er zijn nog te veel plekken waar weinig contacten zijn tussen asielzoekers en christenen. Gave wil hier graag aanwezig zijn. Iedere twee weken komt Gave langs met een bus en bijvoorbeeld een inloop, vrouwenactiviteit, of een andere laagdrempelige activiteit organiseren. Met deze ‘Bus of Joy’ wil Gave het lokale werk stimuleren en drempels weghalen voor nieuwe vrijwilligers om mee te doen.

Vanaf zaterdag 31 juli starten we met een pilot in Arnhem. Met de Bus of Joy Gave wil vluchtelingen en plaatselijke christenen met elkaar verbinden. Ons nieuwe project ‘Bus of Joy’ geeft hiervoor nieuwe mogelijkheden.

Het idee: iedere twee weken staat de ‘Bus of Joy’ tussen 11.00 en 17.00 uur op parkeerplaats voor de Lukaskerk te Elden. Een ervaren Gave-medewerker organiseert daar, samen met vrijwilligers, laagdrempelige activiteiten zoals een inloop of een vrouwen- of kinderactiviteit.

Wil je meedoen als vrijwilliger?

Ken je al vluchtelingen van het azc die wel wat afleiding kunnen gebruiken. Dan kun je hen wijzen op het programma of ze een digitale uitnodiging sturen. Kopieer daarvoor onderstaande uitnodiging om makkelijk te delen via bijvoorbeeld WhatsApp. De eerste is voor 31 juli, de andere uitnodiging is zonder datum en kun je zelf de overige data (14 en 28 augustus) bijzetten.

 

 

 

Voor vragen of om je aan te melden kun je contact opnemen met Anita Eenkhoorn.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world