E-learning ‘In contact met oriëntaals-orthodoxe christenen’

De oriëntaals-orthodoxe kerk in Nederland groeit, voornamelijk door christenen die hier bescherming zoeken. Daarom komt Gave met de e-learning “In contact met orthodoxe christenen”. Zodat jij je toegerust en bemoedigd voelt om naar deze mensen uit te reiken en verbinding te maken.

Je ontdekt in deze cursus wat oriëntaals-orthodoxe christenen geloven en hoe ze dat uiten. Ook leer je meer over het ontstaan van de kerk en de kerkdiensten. Aan de hand van filmpjes, korte stukjes tekst en praktische opdrachten leer je hen begrijpen en krijg je concrete handvatten voor contact. De cursus gebruikt een handige, online methode waardoor je heel makkelijk zelf je tijd in kan delen en op je eigen tempo leert. Daarnaast is er gelegenheid persoonlijke vragen te stellen aan een tutor en is er ruimte om ervaringen uitwisselen met medecursisten. 

Deze cursus richt zich specifiek op de oriëntaals-orthodoxe kerk en is daarom uitermate geschikt voor wie contact heeft met christenen uit o.a. Eritrea, Ethiopië, Syrië, Irak, Egypte en Armenië. 

Kosten: 10 euro (via iDEAL te betalen). 

Start: Iedere eerste werkdag van de maand start een e-learning. 

Cursusduur: Cursisten hebben drie weken om de training af te ronden. Er zit voor ongeveer zeven uur aan stof in deze e-learning. Afhankelijk van persoonlijke interesse en relevantie is dit flexibel. 

Meld je hier aan

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world