Update Gave Songbook

Het Gave Songbook heeft de eerste update en biedt nu ook liederen in het Chinees, Frans en Russisch. Met het Songbook helpt Gave kerken om beter aan te sluiten bij anderstalige bezoekers.

De liedbundel bevat 43 bekende liederen uit de bundels Opwekking en Op Toonhoogte, in verschillende talen. De eerste update heeft de volgende vernieuwingen:

  1. Nieuwe talen: Chinees, Frans en Russisch.
  2. Nieuwe liederen: Tienduizend redenen (Opw. 733), Lopen op het water (Opw. 789) en What a beautiful name (Opw. 812).
  3. Verbeterde opmaak van PowerPoint en YouTube.
  4. De liederen zijn nu op YouTube ook beschikbaar voor personen die het Songbook niet hebben aangeschaft.

De anderstalige teksten zijn fonetisch weergegeven, zodat Nederlanders ze mee kunnen zingen. Na aankoop ontvang je de bundel in pdf en PowerPoint. De anderstalige liederen zijn vrij te beluisteren op ons YouTube-kanaal.

Het Gave Songbook bevat liederen in: Nederlands, Engels, Arabisch, Frans, Farsi, Tigrinya, Chinees en Russisch.

  • Download hier de liedlijst.
  • Download lied 3 – Dit is de dag, gratis in pdf en PowerPoint.

In Harderwijk wordt er bij de internationale diensten dankbaar gebruik gemaakt van het Songbook. Harri-janne Hoefakker: “Ik ben heel blij met de liederenbundel en vindt hem heel handig in gebruik. Vooral de fonetische schrijftaal zoals de liederen die in het Farsi en Arabisch worden gezongen. Het leest in het begin gek maar uiteindelijk kun je er erg goed mee uit de voeten. Ondertussen heb ik al meerdere liederen in het Farsi en Arabisch gezongen. Bijvoorbeeld: Dit is de dag en U bent mijn Schuilplaats Heer. Ik oefen thuis met de fonetische tekst die in de liederenbundel staat en de YouTube. In de dienst zie ik dat mensen heel blij worden als een lied in hun eigen taal wordt gezongen.”

Onderstaand filmpje laat zien hoe in Harderwijk gebruik gemaakt wordt van het Songbook (opname is nog voordat er coronamaatregelen waren).

In deze periode is door coronamaatregelen meezingen in samenkomsten niet altijd mogelijk. De liederen kunnen natuurlijk als luisterlied worden gebruikt en de YouTube-links naar de liederen kun je makkelijk met anderen delen. We hopen en bidden dat de mogelijkheden binnenkort zullen toenemen en we weer samen met verschillende nationaliteiten God groot kunnen maken.

Via onze webshop bestel je de bundel met de verwerkte update in PowerPoint en pdf voor 17,50 euro. Bij stichting Opwekking bestel je de bundel voor OPS Pro. Als gebruiker van het Songbook ontvang je jaarlijks van Gave een gratis update.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world