Nodig kinderen uit op je club

Wil je vluchtelingenkinderen uitnodigen op je club? Dat kan nu heel makkelijk met een viertalige uitnodigingskaart die Gave heeft ontwikkeld. Nodig ze met deze kaart uit op je club of vakantiebijbelweek.

Al lange tijd komen er vluchtelingen naar Nederland. Een groot deel van hen is kind. Ze wonen op het asielzoekerscentrum (azc), maar ook bij jou in de stad of in het dorp. Zij hebben behoefte aan liefde en afleiding. Jezus zegt: Laat de kleine kinderen tot Mij komen en verhinder hen niet, want voor zulke mensen is het Koninkrijk van God (Lukas 18:16). Kinderen hebben in de Bijbel een belangrijke plaats.

Gave wil samen met onder andere Evangeliestek aandacht vragen voor kinderen van vluchtelingen. Ken je één of meerdere van deze kinderen in jouw eigen woonplaats? Nodig ze met deze kaart (in Arabisch, Farsi, Nederlands en Tigrinya) uit op de club of vakantiebijbelweek!

Gratis bij ons te bestellen via onze webshop.

Heb je vluchtelingenkinderen op je club en wil je meer over hen leren? Speciaal voor jou heeft Gave een adviesdocument gemaakt. Je leert waar vluchtelingenkinderen tegen aan lopen en op welke culturele aspecten je moet letten. Ook vind je hier informatie over hun geloof en leefwijze. Het adviesdocument helpt je om kinderen met Gods boodschap in aanraking te brengen. Hoe vertel je een bijbelverhaal en zorg je voor een veilige sfeer? Dit adviesdocument helpt je om vluchtelingenkinderen te begrijpen en te ontvangen op de kinderclub.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world