Nodig vluchteling uit voor thee

In jouw buurt wonen nu de vluchtelingen die in 2015 en 2016 naar Nederland kwamen. De behoefte aan écht contact is groot. Samen geven we vluchtelingen een thuis. Doe jij mee? Nodig een vluchteling uit voor een kopje thee, in hun eigen taal! Bestel hier de ‘theekaartjes’.

Overal in Nederland wonen vluchtelingen die in de vluchtelingencrisis van 2015/2016 naar ons land zijn gekomen. Ook bij jou in de buurt! De behoefte aan contact is groot. Velen van hen leven in de anonimiteit. Zonder écht contact, zonder vriendschap, als vreemdelingen – vol heimwee naar land, familie en vrienden.

Het is onze bijbelse roeping om vreemdelingen gastvrij te ontvangen. Vluchtelingen hebben onze hulp nodig. En wij zijn geroepen om te helpen. Juist nu is het werk van Gave ontzettend hard nodig. Van Maastricht tot Leeuwarden trainen we vrijwilligers om contact te maken met vluchtelingen en Gods liefde te laten zien. Om vluchtelingen een echt thuis te geven.

Doe jij mee? Nodig zelf eens een vluchteling uit voor een kopje thee! Gebruik hiervoor het kaartje welke je bij Gave kunt bestellen.

Samen geven we vluchtelingen een thuis!

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world