The Justice Conference

Op zaterdagavond 30 oktober is The Justice Conference er weer: een online avondprogramma over rechtvaardigheid van Tearfund. Je kunt zien hoe jij kunt bijdragen aan rechtvaardiger wereld. Gave is partner van dit initiatief. Daarom bestel je jouw kaarten met de Gave-kortingscode!

Met hoopvolle verhalen van sprekers en artiesten uit binnen- en buitenland. Zoals bisschop Micheal Curry (bekend van zijn preek bij het huwelijk van prins Harry en Meaghan maar ook actief op het gebied van sociale gerechtigheid en verzoening in Amerika), cultuurfilosoof Evert Jan Ouweneel (Leger de Heils), de Zuid-Afrikaanse priester René August en Katharine Hayhoe (een van de meest invloedrijke klimaatwetenschappers ter wereld)

Programma

‘Dunne plaatsen’, dat is een term die oude Keltische christenen gebruikten voor plekken waar de hemel de aarde lijkt te raken. Het kunnen fysieke plaatsen zijn, maar ook personen of situaties. Je merkt dat God daar dichtbij is en ervaart liefde en herstel. Het zijn hoopvolle plaatsen. Tijdens The Justice Conference delen we deze verhalen van hoop en ontdek je hoe je zelf liefde en herstel kunt brengen.

Dat is nodig want om ons heen zien we elke dag de gevolgen van beschadigde relaties, tussen mensen en God, tussen mensen en de natuur en tussen mensen onderling. Als gevolg hiervan lijden miljoenen mensen onder armoede en onrecht. Tijdens The Justice Conference bespreken we hoe we als individu en als gemeenschap verbindingen kunnen herstellen.

Tips

Tip 1: als je een kaart hebt gekocht heb je de mogelijkheid om The Justice Conference op een later tijdstip of in delen terug te kijken.

Tip 2: Kijk The Justice Conference samen met je kerk. Zo kun je direct in gesprek over de toespraken en geleerde lessen. Samen kom je op ideeën. Met een lekker hapje en drankje tussendoor hebben jullie samen een avondvullend programma vol inspiratie en ontmoeting.

Meewerkende organisaties

The Justice Conference is een initiatief van Tearfund en wordt mede mogelijk gemaakt door: Evangelische Omroep, International Justice Mission, Stichting Present, Stichting Gave, Tot Heil des Volks, A Rocha Nederland, Micha Nederland, Compassion, See You Foundation, Leprazending, World Vision en New Wine.

Informatie en aanmelden

Kaarten voor deelname kosten 10 euro met kortingscode GAVEJC21

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world