Training & Event geannuleerd

Om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen zijn onze trainingsmiddag en ons event ‘Now you see me’ van zaterdag 21 maart geannuleerd.

Het is goed dat we, in afhankelijkheid van God, onze verantwoording nemen om elkaars gezondheid te beschermen. Toch zijn we ook teleurgesteld.

Met de extra feestelijke trainingsmiddag en ons unieke event wilden we je trakteren, vanwege ons 25 jarig jubileum. Wij keken er enorm naar uit om je een inspirerend programma aan te bieden, vol hoopvolle verhalen en inspirerende muziek. Medewerkers, sprekers, artiesten, catering en anderen zijn (soms) maanden bezig geweest met voorbereiden. Maar niet alles is voor niets: op een later moment bieden we je alsnog onze trainingsmiddag en event aan. Blijf ons volgen voor de nieuwe datum!

We inspireren je nu graag op een andere manier. Lees in het eenmalige Gave Magazine hoe God aan het werk is onder vluchtelingen. Mooie hoopvolle verhalen, in deze bijzondere tijden. Het complete magazine kun je gratis bestellen in papieren of digitale versie.

Bekijk het filmpje van directeur Jan Pieter Mostert voor een toelichting op de annulering van de trainigsmiddag en het event.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world