Vluchtelingengebedsweek 19-25 juni

Tijdens de Vluchtelingengebedsweek staan we dagelijks in gebed stil bij wat vluchtelingen meemaken. Bid jij deze week ook mee voor vluchtelingen?

‘Kom maar bij Mij, als je moe bent of overbelast’ zegt Jezus, ‘dan geef Ik je rust’. We gunnen vluchtelingen die veiligheid en rust. Een dak boven het hoofd is belangrijk, Nederlands leren doet ertoe, maar het belangrijkste is dat angst verdwijnt. Daarom vragen we je om een week lang tijd te maken in je gebed voor vluchtelingen.

Houses of Joy

Vluchten stopt niet als je eenmaal in Nederland bent aangekomen. Een ander land, een andere taal en nog geen vrienden. Het opbouwen van contacten is dan erg belangrijk. Je hebt iemand nodig die zegt ‘Kom maar bij mij’. We willen deze gebedsweek samen sparen voor de Houses of Joy. Houses of Joy zijn ‘huiskamers’ waar vluchtelingen de spanningen van het azc even achter zich laten. Waar vrijwilligers zeggen ‘kom maar bij mij’ en een luisterend oor en activiteiten bieden.

Bid mee

Bid jij ook mee voor de vluchtelingen? Niet alleen voor de vluchteling in je straat, maar ook voor de vluchteling die noodgedwongen Oekraïne moet achterlaten, of in het azc wacht op meer duidelijkheid. Bid mee zodat ze zich veilig voelen. Zodat de rust van Jezus Christus de pijn overwint. We helpen je op weg met een (papieren)gebedsboekje, dagelijkse gebedsmail, of materiaal voor je kerk.

"Dat je weet dat iemand voor je zorgt, dan voel je je veilig, dan voel je je thuis."

- Sahag

Lees het verhaal van Sahag »
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world