Ziekte directeur Gave

Arco de Leede neemt directie waar tijdens ziekte Jan Pieter Mostert

In oktober heeft Jan Pieter Mostert, directeur van Stichting Gave, zijn Gave-werk helaas grotendeels moeten neerleggen. Hij kampt al langere tijd met ernstige oogklachten. Gelukkig kan hij vanaf april beginnen met reïntegreren.

In de afgelopen periode heeft Daniëlle Overvest, manager Bedrijfsvoering bij Gave, hem voor een half jaar vervangen. Omdat het herstel van Jan Pieter Mostert helaas langer gaat duren dan verwacht en gehoopt en er nog geen datum bekend is van volledige terugkeer, heeft Daniëlle zich teruggetrokken en heeft Gave buiten de eigen organisatie een vervanger gezocht die langere tijd beschikbaar is. Per 15 maart is Arco de Leede, voormalig directeur Interserve Nederland, consultant voor NGO’s en Bussiness as Mission, waarnemend directeur van Gave. Arco heeft de afgelopen maanden al kennis gemaakt met de organisatie als interimmanager Bedrijfsvoering.

Arco de Leede: ‘De missie van Gave om vluchtelingen te zien en lief te hebben, spreekt me enorm aan. Via Interserve heb ik dat al in de Arabische wereld gedaan en in onze woonplaats volop met Syrische vluchtelingen. Een voorrecht dus om deze mooie organisatie tijdelijk te mogen dienen als waarnemend directeur.’

We geloven dat de organisatie bij Arco de Leede in goede handen is. Tegelijkertijd hopen en bidden we dat Jan Pieter Mostert spoedig mag herstellen en terug kan keren als directeur van Gave.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world