Website voor vluchtelingen

In coronatijd is het complex geworden om gewoon contact met vluchtelingen aan te gaan. Maar met de digitale snelweg is er wel contact mogelijk. Gave heeft daarom afgelopen maanden de website Komopdethee.nl opgezet om vluchtelingen te bereiken. Op deze site delen we via video’s verhalen, geven we stof tot nadenken én de mogelijkheid te reageren via de chatfunctie of e-mail.

We maken de site samen met mensen uit de doelgroep, zodat die aansluit bij hun (geloofs)beleving: in hun eigen taal en met hun eigen muziek. Alle video’s op de website beginnen in een herkenbare, huiselijke sfeer met een kop thee of koffie.

Op dit moment is er al een pagina voor kinderen en voor jongeren met bijbelfilmpjes, vlogs en een chatbox. En ook het gedeelte in Tigrinya, de taal van Eritreeërs en Farsi (voor Iraniërs en Afghanen) is goed gevuld. Pagina’s in het Arabisch zijn in de maak. Pak een kop thee en neem vast een kijkje op Komopdethee.nl!

Voor Eritreeërs

Voor Eritreeërs is er naast de pagina op komopdethee.nl ook een aparte website  en Facebookpagina beschikbaar.

Deel de website met vluchtelingen

Help je mee dat meer vluchtelingen de website vinden? Stuur de link naar komopdethee.nl naar ze door. Of deel een jongerenvlog met iemand die je kent. Je kunt ook via bijvoorbeeld WhatsApp de uitnodiging doorsturen, gebruik daarvoor dit plaatje

Maak je komopdethee.nl mogelijk?

Wij willen nog veel meer vluchtelingen bereiken met Gods liefde. Komopdethee.nl is een fantastisch middel daarvoor. Help je mee om filmpjes te maken, de site door te ontwikkelen, zodat we meer vluchtelingen kunnen bereiken?

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world