Weergave 2, juli 2023

Weergave 2 is eind juni verzonden naar onze abonnees. 

Onze directeur Jan Pieter Mostert heeft een pakkende column geschreven over vluchtelingen met als titel ‘Echte mensen’. Dit sluit aan bij het onderzoek dat Lianne van der Zee heeft gedaan naar wat de Bijbel zegt over de omgang met vreemdelingen. Het uitgebreide interview met Lianne staat nu online bij Verhalen.

Noodopvang Walibi

De kerken in de wijde omgeving van Dronten hebben afgelopen winter de handen ineen geslagen. Ze organiseerden allerlei activiteiten om de vluchtelingen in de noodopvang bij Walibi te laten merken dat ze geliefd en gezien zijn. Wim Westendorp en Nellie Philipsen vertellen wat dit met hen, de vrijwilligers en de vluchtelingen heeft gedaan.

Gave-kampen

Tenslotte werpen we een blik achter de schermen van de Gave-kampen. Medewerker Marianne Hansum vertelt over de bijbelstudies die hiervoor elk jaar speciaal op maat worden gemaakt. En Behrooz en Katren vertellen hoe zij de zomerkampen hebben beleefd en wat het voor hun geloof heeft betekend.

Abonnement op Weergave

Ben je nog niet geabonneerd op Weergave? Meld je dan nu gauw aan. Dan mis je niets van ons actuele nieuws en krijg inspiratie door onze interessante achtergrondverhalen. Wil je ons magazine als allereerste lezen? Neem dan een digitaal abonnement. En uiteraard helemaal gratis!

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world