Coach voor gastgezin

Oekraïners als gasten verwelkomen in je eigen huis is prachtig, maar kan ook vragen oproepen en spanning geven. Gave biedt daarom coaching aan voor christelijke gastgezinnen.

Fijn dat je overweegt je aan te melden als coach voor christelijke gastgezinnen. We zijn op zoek naar vrijwilligers die ervaring hebben in coaching, maatschappelijk werk en/of pastoraat. 

We vragen je minimaal drie gastgezinnen te begeleiden. De tijdsbelasting zal bij de begeleiding drie gastgezinnen maximaal 1,5 uur per week zijn. Uiteraard is dit zeer afhankelijk van de situatie en behoefte van het gastgezin. De coaching is in principe telefonisch of online.

Uiteraard ontvang je goede training om toegerust aan de slag te gaan. Hier zal je enkele uren in investeren. Aan het maken van de training wordt momenteel hard gewerkt. In de opleiding leer je meer over bijvoorbeeld interculturele communicatie, praktische tips, geloof en cultuur van de Oekraïners. 

Goed voor je om te weten: Leger des Heils biedt ook coaching aan gastgezinnen. Verschil met Gave is dat Leger des Heils alleen coaching aanbiedt voor gezinnen die via Takecarebnb zijn gekoppeld. De coaches van Gave zijn ook beschikbaar voor andere gastgezinnen. Een tweede verschil is dat de coaches van Gave zich alleen richten op christelijke gastgezinnen en Leger des Heils ook niet-christelijke gastgezinnen begeleidt.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden als coach bij Gave. Daarna hoor je van ons.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world Whatsapp