Psychopastoraal gesprek

Oorlog en vluchten geeft grote verliezen: familie, vrienden, gezin, huis, werk, status, netwerk, inkomen etc. Daarnaast is er enorme spanning, angst en heb je misschien vreselijke dingen gezien, gehoord, meegemaakt. Dat doet wat met je. Het is heel normaal dat je hier heftig op reageert, door bijvoorbeeld je somber voelen, stress, slecht slapen, nachtmerries, etc. Daarnaast roepen heftige gebeurtenissen veel levensvragen vragen op. Waar leef ik voor? Waar is God in dit lijden? Wat is mijn toekomst?

Professionele christelijke hulpverleners zijn bereid een stukje met je op te lopen. We doen graag ons best het proces van herstel te ondersteunen en te versnellen. We (video)bellen met je om naar je te luisteren en te adviseren. We bieden psychopastorale eerste hulp, maar geen traumabehandeling. Wel maken we een inschatting of het wijs is om verder hulp te zoeken via de huisarts.

Wij doen ons best een tolk te regelen als dit nodig is.

Ook zullen we over een tijdje groepsbijeenkomsten voor Oekraïners organiseren waarin het herstel na heftige gebeurtenissen en de Bijbel samenkomen. We gebruiken daarbij methodes die bewezen hebben zeer helpend te zijn. Hier wordt momenteel hard aan gewerkt. Als je je aanmeldt houden we je hiervan op de hoogte.

Via onderstaand formulier kun je je aanmelden. Daarna hoor je van ons.

Aanmelden psycho pastorale gesprekken

Gezien de vertrouwelijkheid van het verzoek vragen wij geen inhoudelijke informatie. Gave doet haar best voor screening en training van psychologen, maar kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor eventuele schade, van welke aard ook. Wij zijn geen ggz-instelling, maar bieden hulp waar we kunnen in deze crisis.

Gegevens Oekraïner

Naam(Vereist)
Adresgegevens

(Optioneel) Gegevens Nederlandse aanvrager

Naam
Adresgegevens

Gave gaat vertrouwelijk om met jouw gegevens. In ons privacystatement vind je hier meer over.
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world Whatsapp