Privacystatement

Stichting Gave verstrekt dit Privacystatement om u te informeren over de manier waarop, met uw toestemming, uw gegevens worden verzameld en gebruikt, en om u ervan bewust te maken hoe wij omgaan met beveiliging. Ook laten we u zien wat uw rechten zijn.

Inleiding

Gave onderschrijft het belang van de privacy van haar betrokkenen. Persoonlijke gegevens worden dan ook met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd.  Gave houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) stelt. Daarnaast voldoet Gave aan de eisen voor het CBF-keurmerk.

Activiteiten

Wanneer u uw gegevens aan Gave verstrekt bij de aanmelding van een activiteit geven wij deze gegevens aan de leiding van deze activiteit. Dit kan een medewerker van Gave zijn of een vrijwilliger. Wanneer u hiervoor kiest kunnen wij uw gegevens ook gebruiken om u op de hoogte te houden van ons werk en onze activiteiten. We kunnen uw gegevens ook gebruiken om contact met u op te nemen in verband met een praktische hulpvraag aan vluchtelingen.

Bestellingen

Wanneer u uw gegevens aan Gave verstrekt bij het plaatsen van een bestelling, gebruiken wij deze gegevens om de bestelling te verwerken. Wanneer u hiervoor kiest kunnen wij uw gegevens ook gebruiken om u op de hoogte te houden van ons werk en onze activiteiten.

Doneren

Wanneer u uw gegevens aan Gave verstrekt bij het geven van een donatie, kunnen wij, als u hiervoor kiest, uw gegevens ook gebruiken om u op de hoogte te houden van ons werk en onze activiteiten.

E-learning

Wanneer u uw gegevens aan Gave verstrekt bij het volgen van een e-learning gebruiken wij deze gegevens om u te coachen. Wanneer u hiervoor kiest kunnen wij uw gegevens ook gebruiken om u op de hoogte te houden van ons werk en onze activiteiten.

Opgave nieuwsbrief

Wanneer u zich opgeeft voor nieuwsbrieven houden wij u op de hoogte van ons werk en onze activiteiten.

Juridisch

Wanneer u via de site een aanvraag doet voor dossieronderzoek gebruiken wij uw gegevens slechts voor het dossieronderzoek. U kunt hierbij kiezen of u de juridische nieuwsbrief wilt ontvangen.

Meldpunt bedreigingen

Wanneer u persoonsgegevens aan Gave verstrekt bij het meldpunt bedreigingen, gebruiken wij de gegevens alleen voor registratie en om eventueel met u in contact te komen in verband met de melding. Om juiste opvolging te geven aan de melding delen uw gegevens met de SDOK en Open Doors. Verder worden uw gegevens niet gedeeld met derden. Dit is ook de reden dat u wordt gevraagd het formulier, dat in meerdere talen wordt aangeboden, in het Nederlands of het Engels te beantwoorden. Op die manier hoeven we geen derden in te schakelen om een vertaling te verzorgen.

Inlog website

Wanneer u uw gegevens aan Gave verstrekt bij het inloggen van de website gebruiken wij deze gegevens om relevante activiteiten en ontwikkelingen aan u te kunnen doorgeven. Wanneer u hiervoor kiest kunnen wij uw gegevens ook gebruiken om u op de hoogte te houden van ons werk en (fondsenwervende) activiteiten.

Derden

Voor de uitvoer van eigen (fondsenwervende) activiteiten, kan Gave gebruik maken van zorgvuldig geselecteerde leveranciers (gegevensverwerkers). Wanneer Gave gebruik maakt van gegevensverwerkers wordt gebruik gemaakt van een verwerkingsovereenkomst.

Gegevens worden door Gave nooit aan derden verstrekt voor commerciële doeleinden.

Buitenland

Om technische en operationele redenen kan het nodig zijn dat we uw persoonlijke gegevens overbrengen naar servers van bedrijven die samenwerken met Gave, buiten de Nederlandse landsgrenzen. Als dit gebeurt, zullen de uw persoonlijke gegevens in het buitenland worden opgeslagen. Gave zal dan stappen nemen met als doel ervoor te zorgen om uw recht op privacy te waarborgen.

Uitschrijven

Indien u geen prijs stelt op informatie omtrent het werk van Gave en (fondsenwervende) activiteiten kunt u dit aangeven door een brief of e-mail te sturen naar:
Stichting Gave
Marie Curiestraat 35
3846 BW Harderwijk
info@gave.nl

U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor e-mailnieuwsbrieven via de afmeldlink in de toegezonden e-mail.

Verwijderen persoonsgegevens

Persoonsgegevens mogen niet langer bewaard worden dan noodzakelijk is. De bepaling van de bewaartermijn is afhankelijk van het doel waarvoor Gave de gegevens heeft verzameld en van eventuele wettelijke plichten om gegevens te bewaren.

Klikgedrag

Op de website van Gave worden algemene bezoekgegevens, zonder deze bezoekers te identificeren, bijgehouden. Het doel hiervan is om de inrichting van de website te optimaliseren. Ook kunnen deze gegevens worden gebruikt om meer gerichte informatie op de site te zetten. Op deze wijze kan Gave haar dienstverlening aan u verder optimaliseren.

Links naar externe websites

Deze website heeft links naar documenten op websites die beheerd worden door andere organisaties en individuen. Wanneer u een link naar andere websites volgt, weest u er dan van bewust dat Gave niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid of de inhoud van dergelijke websites.

Uw rechten

U heeft het recht op inzage in uw persoonsgegevens het recht op correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens. Bovendien kan u een klacht indienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Als u uw persoonlijke gegevens wilt inzien, corrigeren of definitief wilt verwijderen, stuur dan een e-mail naar: info@gave.nl

Vragen

Heeft u vragen of opmerkingen over het privacybeleid, dan kunt u deze richten aan:
Stichting Gave
Marie Curiestraat 35
3846 BW Harderwijk
info@gave.nl

Functionaris gegevensbescherming: Daniëlle Overvest

Copyright

Alle content van onze website(s) valt onder het copyright van Gave. Maar, voelt u zich vrij om alle inhoud te delen via sociale media, blogs, etc. Dit dient u wel te voorzien van een bronvermelding.

Wijzigingen

Gave behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in dit privacystatement. Check daarom regelmatig dit privacystatement voor het privacybeleid van Gave.

 

Laatste update november 2018

 

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world