Concert 'It is well' - Ridderkerk

Woensdag 28 juni is in Ridderkerk een concert met een presentatie van de zangcd ‘It is well’. De opbrengst van de cd en het concert is voor Stichting Gave.

Aan bod komt een mix van christelijke liederen, gezongen door Martine van Vossen, Esther IJzelenberg, Simon Aantjes, Jan-Jaap en Willem Nijhof. Esther: "Wij zingen deze avond verschillende liederen waarin allerlei emoties doorklinken die vluchtelingen raken, van wanhoop en verdriet, maar ook van hoop en vertrouwen. Want ondanks alles: 'It is well'." De instrumentale begeleiding is door Dorine Lissenberg.

Daarnaast komt Gave-medewerker Esther Mulder uit SomaliŽ, zij zingt liederen en vertelt haar levensverhaal. De Ridderkerkse kinder- en jeugdkoren van Jennifer van den Hoek zullen ook medewerking verlenen met liederen over hetzelfde thema.

Op de cd, die tijdens het concert gepresenteerd wordt, staat een diversiteit aan christelijke liederen, variŽrend van It is well, De bron van ons bestaan, tot Stil mijn ziel wees stil. Gezongen in solo, duet en kwartet. De cd is deze avond te koop en kost 15 euro. Tijdens de avond is de cd verkrijgbaar. Hij is tevens te bestellen via dit formulier.

U bent van harte uitgenodigd om dit concert bij te wonen. Nodig gerust uw vrienden en bekenden hiervoor uit.

Praktisch

Plaats : Seringenstraat 1, 2982 BT Ridderkerk
Tijd : De avond begint om 19.30 uur.
Toegang : Gratis met een collecte voor Gave.