CD ‘It is well’ nu te koop


Esther IJzelenberg en Martine van Vossen hebben zich zingend voor Gave ingezet en hiervoor de cd ‘It is well’ gemaakt. De cd bevat een mooie mix van christelijke liederen, gezongen door Martine, Esther, Willem Nijhof, Simon Aantjes en Jan-Jaap Nijhof. Esther: “Wij zingen verschillende liederen waarin allerlei emoties doorklinken, van wanhoop en verdriet tot hoop en vertrouwen. Want ondanks alles: ‘It is well'.” De instrumentale begeleiding is door Wim de Penning. 

Esther en Martine vormen sinds twee jaar het duo 'Eleora' (= God is mijn licht). Esther: “De ellende, het verdriet en de hoop van de vluchtelingen hebben veel indruk op ons gemaakt. De verhalen raakten ons. Graag zetten we ons daarom in voor stichting Gave en willen we de opbrengst van de cd aan Gave schenken.“

De cd kost 15 euro (twee exemplaren voor 25 euro, elke volgende cd kost 12,50 euro). Voor de verzendkosten wordt 3 euro in rekening gebracht. Betaling kan achteraf via meegestuurde factuur.

De cd is opgenomen in Trinitatiuskapel in Dordrecht en opgenomen door Wim de Penning. Met instrumentale ondersteuning door Mark Brandwijk (piano), Robert Cekov (viool), Scaba ErdŲs (cello) en Wim de Penning (synthesizer). Het is een uitgave van Interclassic Music.

  • Beluister hier het nummer "De bron van ons bestaan" van deze cd.

  • Bestel hier uw cd