Brochure taalondersteuning

Gave presenteert een handige brochure voor vrijwilligers die taalondersteuning geven aan vluchtelingen. Taalondersteuning geven aan een vluchteling is ‘meer dan woorden’. Het is een mooie manier om een persoonlijk contact op te bouwen en Gods liefde te laten zien.

Kennis van onze taal en cultuur helpt vluchtelingen om hun weg te vinden in een voor hen onbekende wereld en kunnen ze hier sneller een toekomst opbouwen. Bovendien vervelen veel asielzoekers zich in een azc dus is het leren van een taal een welkome tijdsbesteding. Vrijwilligers die taalondersteuning bieden krijgen vaak goed contact met de vluchteling, waarbij de vrijwilliger veel voor de vluchteling kan betekenen. De brochure ‘Meer dan woorden’ helpt vrijwilligers bij het opstarten en geven van taalondersteuning.

De brochure ‘Meer dan woorden’ helpt vrijwilligers die taalondersteuning aan vluchtelingen willen geven met praktische tips en werkvormen. Voor zowel een-op-een onderwijs als groepsles biedt de brochure handreikingen.

Bestel hier de brochure (€ 2,50) of een gratis download.