Anande Schot

Communicatiemedewerker

Met mijn baan binnen Stichting Gave mag ik Nederlandse christenen in verbinding brengen met vluchtelingen. Hoe mooi is dat?  

Toen ik vorig jaar afstudeerde heb ik een tijd lang nagedacht over wat de volgende stap zou zijn. Werken als onderzoeker of antropoloog, een voor de hand liggende keuze aangezien ik daarvoor had gestudeerd, sprak me toch minder aan dan verwacht. Ik kwam erachter dat ik pas écht met volle inzet voor mijn werk zou kunnen gaan als dit een bepaalde meerwaarde had. In plaats van werk óm het werk, wilde ik een verschil maken en een bijdrage leveren.

Toevallig kwam ik bij Gave terecht en ik voelde me er gelijk helemaal thuis. De open sfeer op kantoor en de rol die ik binnen Gave op me kon nemen maakten dat ik mijn missie in het vinden van een baan hier had gevonden: mijn door God gegeven gaven en talenten inzetten tot Zijn eer.

Met mijn werk binnen Gave kan ik een stem geven aan de vluchtelingen in Nederland en kerken en christenen laten zien hoe zij hun eigen bijdrage kunnen leveren. Binnen de communicatie zal ik vooral aan de slag gaan met sociale media, nieuwsbrieven en de website. Op deze manier breng ik Gave’s activiteiten en werk onder de aandacht of spoor ik deelnemers aan zelf hun steentje bij te dragen.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world