Arie en Trix van Leeuwen

Teamcoördinator intercultureel missionair werk en coördinator vrouwenwerk

Wij hebben jarenlang in het Midden-Oosten gewoond en gewerkt en werken sinds 2017 bij Stichting Gave. Wij willen graag onze interculturele ervaring delen met anderen. Daarnaast genieten we er van om contact te hebben met mensen uit verschillende culturen en willen anderen stimuleren dat ook te doen. De liefde van Jezus wordt zichtbaar als wij liefde tonen.

Trix werkt op de afdeling Kennis. Zij is coördinator vrouwenwerk. Zij probeert contact te onderhouden met vrouwengroepen voor vluchtelingenvrouwen in het land om te horen wat vrijwilligers nodig hebben om deze groepen te leiden. Ook is zij betrokken bij het ontwikkelen van materialen en als tutor voor de e-learnings. Regelmatig is zij ook betrokken bij Interculturele activiteiten voor vrouwen van stichting Gave.

Arie is teamcoördinator en geeft leiding aan het Intercultureel Missionair Werk. De teamleden komen uit verschillende landen, zoals Iran, Irak, Pakistan en Egypte. Daarnaast ondersteunt hij ook de achterbancommissies en de thuiskerken van de teamleden. De opgedane ervaring in het Midden-Oosten komt goed van pas, en helpt om een brug te kunnen zijn tussen de verschillende culturen.

We zijn dankbaar dat we onze kennis en ervaring mogen inzetten voor Gods koninkrijk, en weten ons gesteund door een fijne achterban.

Arie en Trix van Leeuwen

Stichting Gave - Arie en trix van Leeuwen

Nieuwsbrief


Contact achterban
arie.trix.nieuwsbrief.gmail.com
Rekeningnummer:
IBAN: NL49 INGB 0006 1029 60
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Arie en Trix van Leeuwen

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world