Barbera de Mol

Communicatiemedewerker

Mijn verlangen is dat vluchtelingen en Nederlanders zich verbinden; en dat zij dan sámen God ontmoeten. Als communicatiemedewerker maak ik het werk van Gave bekend onder christenen, om hen te helpen in het contact met vluchtelingen. 

Wat beteken ik als christen voor ‘de wereld’, vroeg ik mij af in 2016. De vluchtelingencrisis was op een hoogtepunt en ik zocht naar werk. God bracht Gave op mijn pad. Hier kwam alles samen.

Via onze website, nieuwsbrieven of sociale media breng ik het werk en de materialen van Gave onder de aandacht of ik werf deelnemers voor een activiteit.

Hierdoor komen vluchtelingenmoeders bijvoorbeeld terecht bij het Moeder-en-Kindweekend van Gave. “Ik heb hier een liefde leren kennen die ik in mijn eigen land nooit gekend heb,” vertelt een van de moeders. Daar word ik warm van, als je merkt dat de activiteiten die Gave organiseert impact hebben op de levens van deelnemers.

Ik ben blij dat ik mij in kan zetten om het werk van Gave bekend te maken en zo aan vluchtelingen Gods liefde uit kan delen. Dit kan ik alleen maar doen door de onmisbare hulp van mijn achterban die mij steunt met gebed en financiële middelen./bdemol


/barberademol


Nieuwsbrief

Contact achterban
abcbarbera@gmail.com
Rekeningnummer:
IBAN: NL86 INGB 0009 1150 17
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Barbera de Mol

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world