Flora van Wendel

Vrouwenwerker

Sinds ik zelf na 12 jaar plotseling gedwongen China moest verlaten, wil ik vluchtelingen Gods liefde laten zien om ze hoop te geven en vertrouwen in de toekomst.

Ik ben Flora van Wendel, sinds 2013 vrouwenwerker bij Stichting Gave.

In House of Joy, een inloophuis dichtbij azc Luttelgeest, coordineer ik de wekelijkse vrouwenochtend. Door met de vrouwen te zingen in meerdere talen en een Bijbelverhaal te delen, voelen ze dat ze er niet alleen voor staan.

Wekelijks bezoek ik de vrouwen op het azc. Ze vinden het geweldig wanneer je op de thee komt. Dat de impact van dit werk groot is, merk ik uit de reacties: Frea uit Jemen was een jaar in azc Luttelgeest zonder man en kinderen. Ze zei bij haar afscheid: “Bedankt Flora, zonder jullie had ik het niet gered…”

In mijn woonplaats Vollenhove bouw ik bruggen tussen christenen en statushouders. Dat lukt! Ook de kerken in de omgeving vragen mijn advies als ze iets voor deze nieuwe wijkbewoners willen organiseren.

Mijn Gave werk is mooi, soms verdrietig, altijd vol impact, én kan alleen bestaan dankzij de ‘vrienden van Flora’s Gave Werk’. Zij maken het financieel mogelijk dat ik vluchtelingen kan bijstaan. Wilt u dat ook? U kunt deel uitmaken van dit waardevolle werk door een gift te geven of gebed.

Flora


Nieuwsbrief

Contact achterban
abcflora@outlook.com
Rekeningnummer:
IBAN: NL 04 INGB 000 87 90 282
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Flora van Wendel

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world