Hany Ghattas

Intercultureel Missionair werker

Dominee Hany Ghattas is getrouwd met Amal Habib en heeft een dochter genaamd Amy Ghattas. Hij is geboren in Egypte en zijn vrouw in Syrië. Hij heeft een bachelor in media gestudeerd aan de universiteit en heeft negen jaar ervaring in evangelisatie en gemeentestichting. Hij heeft ook discipelschaponderwijs gegeven. In 2015 is zijn werk in Syrië beëindigd en heeft God hem de mogelijkheid gegeven om naar Nederland te komen. Zijn doel is om Arabisch sprekenden en Arabischsprekende vluchtelingen te bereiken en samen met Nederlandse mensen/christenen de Heer te aanbidden.

Elke maand organiseert hij diensten in Zwolle, Deventer, Nijmegen en Arnhem. Hij bezoekt ook Arabisch sprekenden in Nederland, die behoefte hebben aan een luisterend oor en gebed. Zowel in Zwolle als in Deventer geeft hij discipelschapstudies. Hany werkt voor stichting Gave en zijn lokale werk valt onder de stichting Rivieren van Levend Water en wordt ook mogelijk gemaakt door Stichting Interculturele Gemeentestichting Zwolle.
In de samenkomsten bid de gemeente veel voor Nederland. Zijn verlangen is om meer samen te werken met Nederlandse christenen om samen de Heer te dienen, in Christus verbonden.

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world