Jaap Helmond

Eventcoördinator

Ik wil vluchtelingenjongeren graag een hart onder de riem steken, in contact brengen met Nederlandse jongeren en hen de liefde van Jezus laten voelen. Dat doe ik door het organiseren van activiteiten met Stichting Gave.

Ik kan slecht tegen onrecht en heb er moeite mee dat wij als samenleving falen om recht te doen aan hen die niet voor zichzelf op kunnen komen. Vanuit mijn diepste overtuiging probeer ik mijn steentje bij te dragen en zo de wereld een beetje mooier te maken. Bij Gave maak ik dat concreet door evenementen en andere activiteiten te organiseren voor vluchtelingen en voor mensen die met hen in contact komen. Op die manier hoop ik vluchtelingen in Nederland een glimlach te bezorgen en hoop en perspectief te bieden. Daarnaast probeer ik een brug te slaan tussen culturen om zo van elkaars rijkdommen te proeven.

Voor mijn werk bij Gave ben ik afhankelijk van giften. Ik krijg namelijk geen regulier salaris. Om mijn werk te kunnen doen heb ik ook jouw steun nodig.
Bouw jij mee aan een betere samenleving door mij financieel te steunen, door gebed of op een andere manier? Samen maken we de wereld mooier.

Jaap Helmond/jaaphelmond


Nieuwsbrief


Contact achterban
abc@jaaphelmond.nl
Rekeningnummer:
NL 66 INGB 0006 9339 44
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Jaap Helmond

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world