Janneke Berg

Manager veldwerk

Vluchtelingen een thuis bieden bij God en bij mensen. Dat is waar ik naar verlang. ‘Even geen stress’ ‘Syrië is mijn thuis en gave-kamp’ ’Hier is iedereen gelijk’ Zomaar wat uitspraken die we horen op de activiteiten waar ik aan mee mag helpen. Bijzonder toch?

Ik ben Janneke Berg, getrouwd met Wouter-Jan en wij hebben 2 kinderen. Simon en Jaël. Sinds 2016 ben ik bij Gave aan het werk. Dat doe ik met plezier. Ik ben manager veldwerk dit houdt in dat ik diverse teams aanstuur. Het jongerenteam (Connect Us), het interculturele activiteiten team (Gave-kampen, Moeder-en-Kindweekend etc), relatiemanagers (leggen contacten met kerken) en de veldwerkers (Zij bezoeken een azc, koppelen vrijwilligers aan vluchtelingen en organiseren activiteiten voor hen)

Al deze activiteiten hebben grote impact op de Nederlanders en de vluchteling. Er ontstaat verbinding waarbij vooroordelen verdwijnen. Nederlanders zien dat vluchtelingen niet veel anders zijn dan zij. Door dat de vluchteling gezien en geliefd wordt ontstaat er ruimte voor ontspanning en blijdschap en dat is welkome ervaring voor mensen die veelal in moeilijke situaties zitten. De deelnemers van de interculturele activiteiten getuigen dat ze de liefde van Jezus ervaren. Dat is wat ik verlang. Een THUIS bij God en mensen voor iedereen.

Dit werk is zeer inspirerend en waardevol en kan nooit worden uitgevoerd zonder de dankbare steun van donateurs.

Stichting Gave - Janneke Berg

/JannekeBerg


Nieuwsbrief


Contact achterban
abc.janneke.berg@gmail.com

Rekeningnummer:
IBAN: NL82 INGB 0007 0301 71
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Janneke Berg

Janneke
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world