Judith Steegmans

Fondsenwerver

Ik ben Judith Steegmans, 54 lentes jong, woon in Veenendaal en studeerde vrijetijdswetenschappen, journalistiek en beleids-en organisatiewetenschappen. Mijn werkervaring is vrij breed. Altijd wel voor een goed doel. Vanuit EU, provincie of gemeente en maatschappelijke organisaties.  Veel op projectbasis. Eerst in toerismemarketing & communicatie. De laatste tien jaar op het gebied van inkomstenwerving onder particulieren, bedrijven, subsidies en fondsen. 

Ik vind het belangrijk dat vluchtelingen zich gezien en geliefd voelen.  Meestal hebben ze al zo’n nare tijd achter de rug. Het wachten op een verblijfsvergunning in een AZC maakt het leven er vaak niet gemakkelijk op.  Want stel je voor dat jij je land in oorlog of andere omstandigheden plotseling moet verlaten. Je in een land terechtkomt waar je niets of niemand kent. Ook de taal niet. Hoe fijn is het dan dat er mensen zijn die je op weg kunnen helpen.

Door het werven van financiële middelen kan ik bijdragen aan het mooie werk dat mijn collega’s van Gave doen voor vluchtelingen in Nederland. Dit zorgt ervoor dat vluchtelingen een betere tijd tegemoet gaan.

Mijn werk kan daarmee het verschil maken voor veel mensen uit diverse landen. Liefdevol omgaan met mensen, is alles wat telt. Wat aandacht, een kopje koffie, wederzijds begrip. Daar wordt onze samenleving kleurrijker van en uiteindelijk vredelievender.

Wilt u als organisatie, gemeente of fonds ook bijdragen aan het mooie werk van stichting Gave? Of wilt u kinderen van asielzoekers een fijne vakantie geven? Moeders met kinderen een ontspannen weekend of bijdragen aan een ontspanningsmogelijkheid in een van de houses of Joy? Neem contact via Judithsteegmans@gave.nl!

www.linkedin.com/in/judith-steegmans

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world