Marianne Hansum

Medewerker afdeling kennis

Een vissenkom in de kerk, dat was toch wel het hoogtepunt van de jaarlijkse Noroez feesten die ik als kind mee mocht maken.

Hoewel ik wel wat gewend was door de vluchtelingen die ons huis bezochten, bleef ik van het deze Perzische Nieuwjaarstraditie onder de indruk. Het zijn onder andere dat soort kleine ervaringen die God gebruikt om ons te leiden naar de werken die Hij voor ons heeft voorbereid. In mijn geval leidde het naar Gave.

Bij stichting Gave proef ik een enorm verlangen om te doen wat juist en recht is. Het is een organisatie die het uitdragen van Gods hart voor álle volken in woord en daad serieus neemt en opkomt voor een groep mensen die vaak zelf niet gehoord wordt. Daar word ik enthousiast van! De slagzin “gevlucht, gezien, geliefd” raakt dan ook telkens weer mijn hart.

Ikzelf mag daaraan bijdragen op de afdeling kennis. Daar werk ik mee aan materiaal dat mensen in het veld, kerken en vrijwilligers toerust en ondersteunt. Dat doen we bijvoorbeeld door informatie te verzamelen, cursussen te ontwikkelen en webpagina’s te schrijven.

Dit doe ik echter niet in mijn eentje, het is alleen mogelijk door de mensen in mijn achterban die ieder op hun eigen manier meebouwen. Raakt dit je en wil je met ons meedoen door gebed, financiële steun of op een andere manier? Stuur een berichtje, ik ben benieuwd naar jouw verhaal!

Stichting Gave - Marianne Hansum

Contact achterban
Marianne.abc28@gmail.com


Rekeningnummer:
IBAN: NL77 INGB 0006 7271 36
t.n.v. Stichting Gave,
o.v.v. Marianne Hansum

Marianne
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world