Marieke Schouten

Jongerenwerker

In mijn baan bij Stichting Gave mag ik vluchtelingenjongeren en Nederlandse jongeren met elkaar en met God verbinden. Hoe mooi is dat? Het raakt me als jongerenwerker wanneer ik de eenzaamheid merk onder (vluchtelingen)jongeren . Ik ben daarom dankbaar dat ik kan uitdelen van Gods nabijheid en liefde.

Augustus 2018 vroeg ik me af welke baan er voor mij in het verschiet lag. De opleiding Godsdienst Pastoraal Werk had ik net afgerond. Nietsvermoedend had ik me, ook die zomer, als kampleider aangemeld voor een Gave-kamp. Een intense en indrukwekkende week volgde. Vluchtelingenjongeren kwamen daar mijn hart binnen en gingen er nooit meer weg. Een baan als jongerenwerker volgende.

Vanuit het mooie Rhenen reis ik regelmatig naar Veenendaal waar we een Connect-Us plek hebben. Deze ontmoetingsplekken zitten ook elders in het land. Ik heb daarnaast contact met allerlei vrijwilligers op en rond een AZC-club. Zo kunnen we via mijn werk door het hele land jongeren bereiken en met Gods liefde in aanraking brengen. De impact van mijn werk is groot. Ze horen over Jezus, leren Nederlandse jongeren kennen en staan vaak aan het begin van hun leven in Nederland. Door dus nú te investeren in jongerenwerk, werken we aan een gelovige, positieve en verbindende generatie voor later.

Voor dit belangrijke werk ben ik volledig afhankelijk van giften van mijn achterban. Ik zit nog in de opbouwfase van deze achterban. Uw gebed en gift voor mijn werk is daarom welkom!

Stichting Gave - Marieke Schouten

/mariekeschouten


/schoutenmarieke


Nieuwsbrief

Contact achterban
abcmariekeschouten@gmail.com
Rekeningnummer:
IBAN: NL80 INGB 0006 1997 90
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Marieke Schouten

Marieke
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world