Marleen Blankestijn

Personeelsfunctionaris

Het is mijn hart om mensen te laten weten dat ze gezien, geliefd en waardevol zijn; in het bijzonder mensen in nood. Het was dan ook bijzonder toen ik ontdekte dat de visie van Gave naadloos aansluit bij mijn hartsverlangen.

In mijn werk wil ik echt wat voor een ander kunnen betekenen. Na mijn studie HRM (Human Resource Management) heb ik P&O-ervaring opgedaan bij verschillende organisaties. Met die kennis en ervaring wil ik mij graag inzetten voor vluchtelingen in Nederland.

Als personeelsfunctionaris bij Gave is het mijn doel om de organisatie en medewerkers te ondersteunen en te ontzorgen, zodat zij zo goed mogelijk in staat worden gesteld om van de liefde van God te delen onder vluchtelingen. In de praktijk houd ik mij o.a. bezig met werving, in-, door- en uitstroom van medewerkers, personeelsbeleid en ondersteuning bij het leven met/opzetten van de achterban.

Ik ben blij en dankbaar dat ik mag dienen op deze mooie en bijzondere plek. Dit wordt mogelijk gemaakt door de onmisbare steun van mijn achterban door middel van gebed en financiële middelen. Wil jij ook betrokken zijn en samen met mij aan dit mooie doel werken? Ik kom graag met je in contact!
Contact achterban
abcmarleenblankestijn@gave.nl 
Rekeningnummer:
IBAN NL85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Marleen Blankestijn

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world