Martin Bobeldijk

Missionair veldwerker

‘Omdat wij niet naar de wereld toegaan, komt de wereld naar ons’. Dat is een zin die ik al lange tijd met me meedraag. Dit is een door God gegeven kans om Zijn liefde door te geven en de boodschap van genade en redding door te vertellen aan de volkeren van de wereld. Die kans pak ik met beide handen aan. Maar dat kan ik niet alleen….

Ik ga aan de slag op het asielzoekerscentrum (AZC) in Amersfoort. Dit is een gezinslocatie én een uitzetlocatie ineen. Dat betekent dat er heftige emoties spelen. Deze mensen weten niet wat de toekomst zal brengen en hoe zij hun kinderen een veilige omgeving moeten bieden. Ze hebben nauwelijks perspectief in eigen land of zijn bang bedreigd, mishandeld of vermoord te worden. In deze nood mag ik het licht van Jezus Christus brengen. Ik mag hen Gods liefde laten ervaren en een boodschap van hoop doorgeven, via persoonlijke gesprekken en diverse activiteiten.

Wil jij mij meehelpen bij het pakken van deze kans die God geeft? Steun dan mijn missie om de volkeren van deze wereld te bereiken. Geef een gift of wordt ‘lid’ van mijn achterban die structureel steun geeft. Welkom! Help ook mee door mij en mijn gezin op je gebedslijst te zetten en steeds weer voor ons te bidden. Dankjewel!


/Martin Bobeldijk

Meer van de Heer

Nieuwsbrief


Contact achterban
abcmartinbobeldijk@gave.nl

Rekeningnummer:
IBAN: NL 85 INGB 0006 9900 56
t.n.v. Stichting Gave,
o.v.v. Martin Bobeldijk

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world