Steveline van Wolfswinkel

Coördinator Kinderwerk

‘Hoop voor elk gevlucht kind!’ Deze missie is de basis van mijn werk bij stichting Gave, waar ik sinds september 2014 in dienst ben.

Tot 2014 deed ik al een aantal jaar met veel plezier kinderclub bij azc Leersum. Ik genoot van het contact met de kinderen maar zag ook nood. De oorlog of angstige dingen die de kinderen meemaakten tijdens de vlucht. De onzekerheid en verveling binnen het azc: Krijgen we een verblijfsvergunning? Waar krijgen we een huis?

Al langere tijd had ik het verlangen om een baan te vinden binnen het missionair kinderwerk. Na een open sollicitatie kwam ik bij stichting Gave terecht. Als coördinator kinderwerk zet ik mij in voor de kinderwerkmethode Wereldnieuws, toerusting en ondersteuning van kinderwerkers en de opstart van nieuwe kinderclubs. Het aanbod van kinderwerk Gave vind je op www.gave.nl/kinderwerk. We richten ons op alle clubs in Nederland waar men vluchtelingenkinderen ontvangt. Dit is zowel bij het azc als in de wijk. Inmiddels ben ik zelf betrokken bij een club in de wijk in Veenendaal.

Ik ben blij dat ik mij in kan zetten voor stichting Gave als coördinator kinderwerk en op die manier kinderclubs kan ondersteunen. Wanneer ik denk aan de kinderclub verlang ik ernaar dat dit een plek is waar kinderen kind kunnen zijn en waar zij hoop vinden bij God. Ik ben dankbaar voor de achterban die mij steunt met gebed en financiële middelen en hierdoor dit werk mogelijk maakt. Bouw jij mee aan de missie ‘Hoop voor elk gevlucht kind’?

StevelineContact achterban
abcsteveline@gmail.com
Rekeningnummer:
IBAN: NL68 INGB 0006 6445 57
t.n.v. Stichting Gave,

o.v.v. Steveline van Wolfswinkel

BLIJF OP DE HOOGTE

Mis niets van ons Gave nieuws en aanbod

Meld je aan voor onze nieuwsbrief
Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world