Home / Over Gave / Jubileum

25 jaar verbinding

Training & event geannuleerd

Ook onze trainingsmiddag en event NOW YOU SEE ME van 21 maart zijn geannuleerd vanwege het coronavirus.

Bekijk het filmpje van directeur Jan Pieter Mostert voor een toelichting.

 

Gave bestaat 25 jaar. Op 26 oktober 1994 is Gave opgericht. Al die jaren zijn we tot zegen geweest voor christenen en vluchtelingen. In 2020 kijken we als Gave dankbaar terug op deze tijd, maar ook met een dubbel gevoel, omdat ons werk nog steeds hard nodig blijft.  Ons jubileum vieren we graag met jou.

Je bent van harte welkom op zaterdag 21 maart in de Basiliek te Veenendaal.

Trainingsmiddag – Hoopgeven(d)

Iedereen die de vluchteling in Nederland een thuis wil bieden is welkom op onze trainingsmiddag. Een programma vol ontmoeting en relevante seminars. We bieden inspiratie, kennis en praktische tips. Met o.a. Gert-Jan Segers, Gor Khatchikyan en Jan Wolsheimer. Het programma is van 13.00 tot 17.30 uur.

Multiculturele maaltijd

Aansluitend aan de trainingsmiddag ben je welkom bij een heerlijke maaltijd.

Event – Now you see me

Welkom bij een avond vol indrukwekkende verhalen en hoopvolle muziek. Kijk in de ogen van de vluchteling en laat je raken door zijn pijn. Laat je meenemen in de hoop die er is als christenen en vluchtelingen naar elkaar omzien. Een unieke belevenis, met optredens van bekende christelijke artiesten als Gerald Troost, Eline Bakker en de Zandkunstenaar. Het event is een totaalbelevenis zoals Gave nog niet eerder heeft georganiseerd. Hiermee wil Gave een nieuwe generatie betrekken bij vluchtelingen. Het programma is van 20.00-21.30 uur en aansluitend een belevenismarkt, een hapje en drankje.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world