Home / Over Gave / Jubileum

25 jaar verbinding

Gave bestaat 25 jaar. Op 26 oktober 1994 is Gave opgericht. Al die jaren zijn we tot zegen geweest voor christenen en vluchtelingen. In 2020 kijken we als Gave dankbaar terug op deze tijd, maar ook met een dubbel gevoel, omdat ons werk nog steeds hard nodig blijft. Ons jubileum vieren we graag met jou.

Gave magazine

In een eenmalige van het Gave Magazine vind je hoopvolle verhalen van vluchtelingen. Ook lees je over mooie initiatieven van kerken en christenen in Nederland waarin vluchtelingen zich gezien en geliefd weten. Bestel gratis het magazine in papieren of digitale versie.

Met onder meer:

  • Onderzoek: Vluchtelingen zijn een aanwinst voor de kerk
  • Interview Andries Knevel met Jan Pieter Mostert
  • Column van Gert Jan Segers, Sara van der Toorn-Mohi en Henk Bouma
  • Bak eens een Syrische pannenkoek
  • Kort verhaal Otto de Bruijne
    en nog veel meer..

Event en trainingsmiddag

Op zaterdag 21 maart stond een feestelijke trainingsmiddag gepland (met o.a. Gert-Jan Segers, Gor Khatchikyan en Jan Wolsheimer). In het avonddeel was een bijzonder event gepland, met indrukwekkende verhalen en hoopvolle muziek. Now you see me: een unieke belevenis, met optredens van bekende christelijke artiesten als Gerald Troost, Eline Bakker en de Zandkunstenaar. Door de coronasituatie zijn beide bijeenkomsten helaas geannuleerd. We streven ernaar om in de loop van 2021 dit opnieuw te organiseren. Houd onze website in de gaten voor de nieuwe datum.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world