Now you see me

Home / Over Gave / Jubileum / Event

Welkom bij een avond vol indrukwekkende verhalen en hoopvolle muziek op zaterdag 21 maart in de Basiliek in Veenendaal. ‘Now you see me’ neemt je mee in het verhaal van de vluchteling.

Kijk in de ogen van de vluchteling en laat je raken door zijn pijn, maar ook door de hoop, die er is als er waardevolle verbindingen ontstaan tussen christenen en vluchtelingen. De avond biedt een totaalbeleving met o.a. muziek, dans, film en sprekers.

Programma

Muziek door o.a. Gerald Troost en Eline Bakker, een optreden van zandkunstenaar Gert van de Vijver, een dansact door Mind Connected, inspirerende sprekers: onder andere Gave-directeur Jan Pieter Mostert en uiteraard een vluchteling die zijn verhaal deelt.

In de belevenismarkt na afloop ontdek je wat je in Nederland of daarbuiten voor een vluchteling kan betekenen. Vergezeld van drinken en heerlijke hapjes, verzorgd door Food of Cultures. Een familiebedrijf van mensen die in het verleden ook zijn gevlucht. Zij bieden kansen aan statushouders, zodat zij zich kunnen ontplooien tot trotse horeca professionals.

Praktisch

Locatie:de Basiliek
Wiltonstraat 56
3905 KW Veenendaal
Tijd:20.00-21.30 uur
Tickets:gratis (er is een collecte)

Aanmeldformulier

Ja, ik meld me aan voor het jubileum-event op zaterdag 21 maart in Veenendaal. Kom je ‘s middags ook naar de trainingsmiddag, meld je dan aan via deze pagina.

Artboard facebook google+ instagram linkedin maps pinterest twitter vimeo youtube world